Miley Cyrus rajongói oldal!!!

Tudni szeretnéd hogy épp milyen új tetoválása van Mileynak, vagy talán a legújabb képeket szeretnéd megnézni?! ITT MEGTALÁLOD!

Miley Cyrus

Teljes név:Destiny Hope Cyrus

Születési idő:1992.11.23.

Születési hely:U.S.A.,Tennessee,Nashville

Foglakozás:énekesnő,színésznő

Becenév:Bullethead,Smiley,Mile,Miles

Névnap:augusztus 30.

Csillagjegy:nyilas

Életrajz

Miley Cyrus Franklinben, Tennesseben, Nashville külvárosában született 1992. november 23-án. Apja Billy Ray Cyrus, híres country énekes, anyja pedig Leticia "Tish" Cyrus. Öt testvére van. Két lány, Noah és Brandy, továbbá két fiú testvére, Trace és Braison, és van egy féltestvére is Cody. Miley igazi neve Destiny Hope, mert a szülei azt gondolták, hogy az életben sokra viszi majd. Becenevét onnan, kapta, hogy sokat mosolygott, így a Smiley szóból lett a Miley. 2008 január 29.én végleg átiratta a nevét Destiny Hope Cyrusról Miley Ray Cyrusra.
A 'Ray' édesapja középső neve, az iránta érzett tiszteletből vette fel. Keresztmamája Dolly Parton, híres country énekes.
Jó barátságban van a Hannah Montana beli színésztársaival, Emily Osmenttel és Mitchel Mussoval.
Jóban van még Ashley Tisdale-lel, Vanessa Hudgens-szel és Brenda Songgal is.
Az Oprah Winfrey Showban elárulta, hogy példaképe Hilary Duff és nagyon felnéz rá.
Miley 2006 és 2007 közt járt Nick Jonas-szal, majd 2007 decemberében szakítottak. 2008 nyarától 2009 májusáig Justin Gastonnal járt. Jelenleg a The Last Song-os színésztársával, Liam Hemsworth-el jár együtt.

Karrier

Az első szerepe 2003-ban volt, apja mellett játszott a Doki c. tv sorozatban. Még abban az évben a mozivásznon debütált a Big Fish (Nagy Hal) című filmben amiben Ruthie-t alakította. Majd Rhonda Vincent 'If Heartaches have Wings' klippjében szerepelt. Szerepelt a Colgate Country Showdown-ban, édesapjával Billy Ray Cyrus-szal. Még csak 12 éves volt, amikor először énekelt apukájával a színpadon.
Aztán jött a nagy áttörés, a Hannah Montana.
2006. június 22-én élő koncertet adott, a floridai Disney World-ben, Hannah Montanaként, majd a The Cheetah Girls nevű trióval indult koncertkörútra.
2006. október 24-én megjelent a Hannah Montana soundtrack-je, ami több hétig vezette a különböző zenei listákat.
2007. június 26-án megjelent a következő lemez, mely a Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus nevet viseli. Erre az albumra Miley nyolc dalt is írt.
A Disney piacra dobott Hannah Montana ruhákat, és kiegészítőket, amiknek a tervezésében Cyrus is közreműködött. Szerinte ezek nem nevetséges jelmezek lettek, hanem olyan ruhák, amiket Hannah és a barátai is szívesen hordanak.
2007. okt. 18-án indult útjára a Best of Both Worlds Tour, St. Louis, Missouriból, és 2008. jan. 9-én New Yorkban ért véget.
2007 december 17-én debütált első önálló klippje, a Start All Over.
Első önálló albuma 2008 július 22-én jelent meg Breakout címmel, ami Miley elmondása szerint megmutatja az igazi érzéseit a zene iránt.
2009-ben a Bolt c. animációs filmje a Golden Globe-on és az Oscaron is jelölt volt. 2009 március elején jelent meg életrajzi könyve 'Miles To Go' címmel.
Áprilisban debütált a mozikban a Hannah Montana: The Movie c. film, ami már az első hétvégén hatalmas kasszasiker lett.
Nemrég fejezte be a Hannah Montana harmadik évadjának forgatásait, de a Disney felajánlotta a negyedik évadot is, így nemsokára folytatják a felvételeket.
Június elején 2 hónapra Savannah-ba utazott, hogy leforgassa új filmjét a The Last Songot, ami 2010-ben kerül a mozikba.
Augusztusban került az amerikai Walmart üzletek polcaira Miley és Max Azria közös ruhakollekciója. Ennek alkalmából jelent meg augusztus 31-én a The Time of Our Lives című kislemez 7 dallal.
2009 szeptember 14-én indult turnézni a Metro Station-nel az USA-ban. A turné neve "Wonder World" és 2009 végén Angliában és Írországban is felléptek.
Jelenleg a Hannah Montana negyedik és ezzel egyben befejező évadát forgatja Hollywoodban.

Kép Billy Ray Cyrus

Teljes név:William Ray Cyrus

Születési idő:1961.8.25.

Születési hely:U.S.A.,Kentucky,Flatwoods

Foglalkozás:énekes,színész

Becenév:BR,Billy

Névnap:május 28.

Csillagjegy:Szűz

Billy Flatwoodsban, Kentucky államban látta meg a napvilágot. Nálunk kevésbé ismert, de az USA-ban híres színész és country zenész.
1992-ben jelent meg első albuma, azóta még 9. A legutóbbi idén nyáron került a boltokba. Magyarországon az RTL által vetített "A doki" c. sorozatban játszotta a főszerepet 2001-től 2004-ig.
1992-től 1998-ig összesen 8 fontosabb zenei díjat nyert munkája és albumai elismeréseként.
2006-ban elindult a Hannah Montana c. sorozat, aminek főszereplője Billy lánya, Miley Cyrus. Érdekesség, hogy Billy a sorozatban is a lány apját játssza. Nálunk a Viasat3 vetíti. 2007-ben szerepelt az Amerikában népszerű "Dancing with Stars" c. műsorban. Nálunk ennek magyar változata a "Szombat esti láz". A negyedik évadban táncolt, márciustól májusig tartott ez a rész. Partnere Karina Smirnoff volt, de sajnos nem értek el dobogós helyezést.
A Hannah Montana miatt a családjával Los Angelesbe költöztek, jelenleg is ott élnek.
Billy mostanában sokat turnézik, de szerencsére közel a családjához, így nem kell nélkülözniük őt sokáig. Öt gyereke van, név szerint: Brandi, Trace, Miley, Braison Chance és Noah Lindsey.
Szabadidejében szeret lovagolni és súlyzózni.
Nemrégiben napvilágra került, hogy ötödik, saját gyermekét eddig eltitkolta a világ elől. A fiú neve Christopher Cody és Miley-val egy évben született. A fiú szerint keveset találkoznak apjával és Miley-val. Kép

Jason Earles

Teljes név:Jason Daniel Earles

Születési idő:1978.4.26.

Születési hely:U.S.A.,California,San Diego

Foglalkozás:színész

Névnap:július 12.

Csillag jegy:ikrek

Jason Daniel Earles 1978. április 26-án született San Diegoban, Kaliforniában. 2000-ben diplomázott a Rocky Mountain Collegeben. 2004-ben szerepet kapott a Table 6 című drámában. 2005-ben játszott a American Pie Presents Band Camp című vígjátékban és megkapta a Poolside with the Band Camp Girls: 'American Pie Presents Band Camp' DVD című vígjáték főszerepét. 2006-ban több kisebb filmszerep és néhány epizódszerep után megkapta Jackson Stewart szerepét a Hannah Montana című sorozatban. Ez világhírnevet hozott neki. 2007-ben feltűnt a Gordon Glass című vígjátékban. 2009-ben játszott a Hannah Montana: The Movie című filmben is.

Kedvencei:
sport: baseball, Snowboard
szín: kék
étel: kínai kaja
tantárgy: tudomány
állat:
hang: óceán
külföldi ország ahova elszeretne jutni: Írország
zenei stílus: alternatív
szám: 7

Egyéb:
Két macskája van, Timmy és Presley.
Szeret videójátékokat játszani a szabadidejében.
Nagy Elvis Presley rajongó.
Szeret lovagolni. 

Kép Emily Osment

Teljes név:Emily Jorden Osment

Születési idő:1992.3.10.

Születési hely:U.S.A.,California,Los Angeles

Foglakozás:színésznő,énekesnő

Becenév:Em

Névnap:január 31.

Csillag jegy:halak

Életrajz:
Emily Jordan Osment amerikai színésznő, énekesnő és dalszerző 1992. március 10.-én született. A hírnév előtt több filmben is szerepelt, ilyen pl. a Spy Kids 2: Island of Lost Dreams-ben (Kémkölykök 2. - Az elveszett álmok szigete) Gerti Gigglesként és ennek a folytatása, a Spy Kids 3-D: Game Over (Kémkölykök 3-D - Game Over), ahol szintén Gerti-ként jelent meg. Ez a film több kinevezést és díjat hozott Emily-nek.
2007-ben a The Haunting Hour Volume One: Don't Think About It című filmben szerepelt mint Cassie. Most nemrég a Dadnapped című filmben szerepelt mint Melissa Morris. Nemcsak a színészetben tehetséges. Több számot is énekelt, ilyen a I Don't Think About It, Mitchel Musso-val a közös daluk a If I Didn't Have You. Még egy dal jelent meg amit Emily énekel, ez pedig a Once Upon a Dream. Jelenleg a saját albumán dolgozik, amire a dalokat ő írja.

Emily Osment a Californiai Los Angelesben született. A családjával még most is itt élnek. Édesapja Michael Eugene Osment színész, és Theresa Osment születési nevén Theresa Seifert, tanár. Emily melett az édesapja is szerepelt a Soccer Mom-ban. A bátyja Academy Award-ra jelölt színésza The Sixth Sense (Hatodik érzék) című filmért, Haley Joel Osment. Em a Flintridge Preparatory School diákja volt a Californiai La Cañadában magánórákat vesz.

A szórakoztatóiparba való betörése 1998-ban volt, amikor is az FTD reklámjaiban szerepelt. Filmes karrierje a következő évben, 1999-ben kezdődött, a The Secret Life of Girls-ben (Tinititkok), Eugene Levy és Linda Hamilton színészek oldalán. Még ugyanebben az évben Glenn Close oldalán szerepelt az egyik Hallmark filmben, a Sarah, Plain and Tall: Winter's End-ben (A tél vége). Ott Cassie Witting-et játszotta, és a film miatt a Young Artist Award kinevezést kapta meg. Majd nemsokára már sorozatokban is feltűnt, ilyenek pl. a Touched by an Angel (Angyali érintés), Friends (Jóvarátok), és a 3rd Rock from the Sun (Űrbalekok).

2002-ben Emily elérte hogy a Spy Kids 2: Island of Lost Dreams (Kémkölykök 2: Az elveszett álmok szigete) című filmben debütálhasson Gerti Giggles-ként. 2003-ban újra ő kapta Gerti Giggles karakterét a Spy Kids trilógia harmadik és egyben utolsó részében, a Spy Kids 3-D: Game Over-ben (A Kémkölykök 3D - Game Over). A Spy Kids 2, 119 millió dollár, Spy Kids 3D is világszerte 197 millió dollár bevételt hozott. A Spy Kids 2-ben nyújtott alakításáért a Young Artist Award-on best performance in a feature film-nek jelölték.
2006-ban megkapta Lily Truscott / Lola Luftnagle szerepét a Disney Channel legújabb sorozatában, a Hannah Montana-ban. A sorozatpremiert 5.4 millió néző látta. A Disney Channel Entertainment elnöke szerint rekordot döntött. A sorozat 2007-ben a Young Artist Award-on, best performance in a TV series (comedy or drama) kinevezést hozta meg Emily-nek. Disney a nyár végén kibocsátotta Hannah Montana ruházati gyűjteményt. Emily segített tervezni a darabok közül néhányat. December 25-én Emily-t és más Hannah Montana sztárokat látta vendégül a Walt Disney World Christmas Day Parade. A parádén olyan sztárok énekeltek, mint Miley Cyrus és a High School Musical sztárjai. A hangját adta egy mesefigurának 2006-ban, a mese címe Holidaze: The Christmas That Almost Didn't Happen. Olyan Disney sztárok adták még a hangjukat mint, Brenda Song, Cole és Dylan Sprouse.
Ismét a hangját kölcsönözte egy mesében, most a Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch-ben.

2007-ben a Smart Girls Rock farmereket reklámozta. 2006-2007-ben Disney Channel Games-en is részt vett. The Haunting Hour Volume One: Don't Think About It-ban egy goth stílusú lányt alakított. A főszerepben Cody Linley volt, aki szintén szerepelt a Hannah Montana-ban. A film DVD-jét már kiadták. Ezért az alakításáért 2008-ban a Young Artist Award-on, Best Performance in a TV Movie, és Miniseries or Special Leading Young Actress jelölést kapott. 2007-ben egy Disney sorozatban, a Shorty McShorts' Shorts-ban kapott epizódszerepet. Emily egy interjúban elmondta hogy a legújabb filmjét 2008 áprilisában kezdik forgatni. Ugyanebben az évben már megis jelent a Soccer Mom. A Parade magazine és a Forbes a Hot Kid Stars listán az első helyet Emily-nek adta. Főszerepben egy újabb Disney-s filmben, a Dadnapped-ben. 2007-ben több tinimagazin, köztük a COSMOGIRL címoldalán is megjelent. 2009-ben volt a Hannah Montana: The Movie (Hannah Montana: A Film) premiere.

2007-ben Billy Ray Cyrus albumán, a Home at Last-en egy dalt, a You've Got a Friend címűt Emily énekelte. Ugyanebben az évben, I Don't Think About It című dalt vett fel a The Haunting Hour: Don't Think About It című filmjéhez. A dalhoz videóklipet is forgattak. A videó rajta a film DVD-jén, és a Cartoon Network le is adta. Újabb dalt vett fel, If I Didn't Have You-t. Nem egyedül énekelte, a szintén Hannah Montana-ban játszó Mitchel Musso-val. Ehhez a dalhoz is készült egy videóklip. A dal a DisneyMania 6 CD-n is megtalálható. A számot Bryan Todd írta. 2008-ban a The Disney Channel Circle Of Stars-al vett fel számokat. Once Upon a Dream számot először a Disney Channel adta 2008. szeptember 12-én. Ismét egy filmhez vett fel számot, a Dadnapped-hez. Ehhez is készült egy klip. Ez a dal a Disney Channel Playlist-en is rajta lesz, ami 2009. június 9-én kerül a boltok polcaira. A Grammy színfalai mögött 2008-ban elárulta hogy az Eve 6-tal vesz fel és ír dalokat a bemutatkozó albumára. Az első kislemeze 2009. október 26.-án jelent meg All the Right Wrongs címmel. Hat dal található rajta. Az album a kislemez nevét fogja viselni, várhatólag 2010. március 9.-én kerül a polcokra.

Emily szeret az embereken segíteni. St. Jude Research Hospitallel együtt próbált pénzt gyüjteni a beteg gyerekeknek. A 10th Annual L.A. Cancer Challenge-hez a nevét adta, hogy a betegeknek gyüjtsenek pénzt. 2007-ben a Disney Channel Games támogatta az Unicef Foundation-t. Emily egyedül is támogatta. 2007-ben a 2lovecollection.com-mal tervezett néhány pólót, és a bevételt a Make-a-Wish Foundation-nakés a St. Jude Research Hospital-nak adták. A Hannah Montana babák és néhány DVD bevételével is a betegeket segítették. 2008 elején részt vett Disney Channel Earth Day-en, ahol a gyerekeknek megmutatták, hogyan kell a környezetet tisztán tartani.

Jó barátságban a Hannah Montana-ban szereplő Miley Cyrus-sal, és Mitchel Musso-val. Egy interjúban a The View-vel megemlítette hogy a kedvenc könyve a Twilight sorozat. Ezeket Stephenie Meyer irta. A testvérével részt vett a 10th Annual Michael Douglas & Friends Celebrity Golf Event-en. A The Ellen DeGeneres Show-ban elárulta hogy felnéz Audrey Hepburnre, és nagy rajongója Breakfast at Tiffany's-nak.

Érdekességek:
- Szeret tettregényeket írni és golfozni.
- Szeret kötni.
- Megtanította Mileynek, hogy hogyan lehet kötni.
- Legmegbecsültebb dolga a gyöngyfülbevalói Amit az apukájától kapott Tokio-ban.
- Kedvenc hangja a tengeri hullám.
- Szeret focizni, 6 éven keresztül játszott.
- Miley és Emily néha egymásnál alszanak.
- Katólikus.

Kép Michael Musso

Teljes név:Michael Tate Musso

Születési idő:1991.7.9.

Születési hely:U.S.A.,Texas,Garland

Foglalkozás:színész,énekes

Becenév:Mitch

Névnap:szeptember 29.

Csillag jegy:rák

Életrajz:
Mitchel Tate Musso amerikai színész, és énekes 1991. július 9.-én született. Mitchel talán legismertebb szerepe Oliver Oken az Emmy díjra jelölt Disney Channel sorozatban, a Hannah Montana-ban. Másik említésre méltó szerepe, Jeremy Johnson a Phineas and Ferb (Phineas és Ferb) mesében. 2006-ban az Academy Award-on jelölt Monster House-ban (Rém rom) hallhattuk a hangját, mint DJ. Raymond Figg-ként főszerepben játszott a Disney Channel Original Movie-ban, a Life Is Ruff-ban (Az élet egy aduász) melyet 2005. július 15-én adtak ki. Mitch bemutatkozó albuma 2009. június 2-án kerül a boltok polcaira.

Mitchel Musso Garlandban, Texas-ban született, és nőtt fel. Két testvére, Mason Musso, énekes és gitáros a Metro Station együttesben, és Marc Musso, színész, együtt szerepelt Mitch-el a Secondhand Lions (Leharcolt oroszlánok) című filmben.

A szórakoztató iparba való betörése 2003-ban volt, amikor elérte, hogy a Secondhand Lions-ban (Leharcolt oroszlánok) debütáljon. A testvére, Marc Musso is szerepelt ebben a filmben. Itt együtt szerepelt Haley Joel Osment-tel akinek Emily Osment testvére. Emily-vel a Hannah Montana sorozatban és a mozifilm változatban is. Mielőtt Mitchel szerepelt volna a Secondhand Lions-ban (Leharcolt oroszlánok), több filmben is látható volt: The Keyman, és az Am I Cursed?. Mindkét filmet 2002-ben forgatták.

Legismertebb szerepe Oliver Oscar Oken a Disney Channer sikersorozatában, a Hannah Montana-ban. A másik ismertebb szerepe a Phineas and Ferb-ben (Phineas és Ferb), egy fiúnak, Jeremy Johnson-nak a hangját adja, akibe Phineas nővére, Candace (Ashley Tisdale) szerelmes. Szerepelt a a Disney Channel Original Movie-ban, a Life Is Ruff-ban (Az élet egy aduász) Raymond Figg-ként. Egy mesesorozatban az Avatar: The Last Airbender-ben (Avatar: Az utolsó Léghajlító) Aang hangját kölcsönözte. DJ hangja volt az Acadamy Adwards-on jelölt mesefilmben, a Monster House-ban ((Rém rom), és a Hannah Montana: The Movie (Hannah Montana: A Film), 2009. április 10-én jelent meg az USA-ban. 2006-ban az első Disney Channel Game-en a zöld csapatban, majd 2007-ben és 2008-ban a piros csapatban játszott. Epizódszerepet kapott a Walker, Texas Ranger: Trial by Fire-ban (Walker, a texasi kopó - Újra akcióban), ahol Josh Whitley-t játszotta.

Mitch felvett egy remix-et, a dal címe a "Lean On Me". A Snow Buddies (Hókölykök) filmhez vették fel. A számhoz videóklip is készült, rajta van a film DVD-jén, és a Radio Disney Jams 10 CD-n is. Emily Osment-tel a szintén Hannah Montana-ban játszó lánnyal, a "If I Didn't Have You" számot vettél fel. Ehhez is készült egy videóklip, és ez a szám is szerepel a Radio Diseny Jams 10 CD-n. 2009-ben, a Disney Channel Original Movie, Hatching Pete-hez vett fel egy számot Tiffany Thornton-nal, aki a Sonny With A Chance-ből ismert. A dal címe a "Let It Go" , és szerepelt a Hatching Pete filmben. Két videóklipet is felvett amit a Disney Channel adott le először. Újabb számot vett fel ismét egy filmhez, a "The Girl Can't Help It" című dalt, egy másik Disney Channel Original Movie-nak, a Princess Protection Program-nak. A "Let it Go" és a "The Girl Can't Help It" számok rajta lesznek a Disney válogatás albumon, a Disney Channel Playlist-en, amely 2009. június 9-én fog megjelenni. Második dala a Hey, 2009 május 15-én volt hallható a Radio Disney-n. Ehhez egy videóklip is készült, melyet a Disney Channel adta le először.

Mitchel részt vett a Radio Disney Jingle Jams Tour-on és terve, hogy kiadhasson egy CD-t a jövőben, amin Hip Hop és R&B számok lesznek. 2008-ban Mitch nyitotta volna meg Raven-Symoné, The Pajama Party Tour-ját, de ismeretlen körülmények miatt a körutat elhalasztották. A halasztás után bejelentették, hogy Mitchel irt a blogjára a turnéval kapcsolatban.

Mitch Corbin Bleu-ban nemrég turnézni volt. Mitchel is énekelte a "The Best of Both Worlds" számot a Best of Both Worlds Tour-on Miley Cyrus-sal, akivel együtt szerepel a Hannah Montana-ban. 2009. május 2-án kezdődött saját nyári turnéja, mellyel a saját albumát akarja népszerűsíteni. Május 2-a és október 17-e között több mint 25 helyen fog fellépni. A Six Flags parks-ban és a Disney Cruise Lines-ben is felfog lépni a turné alatt.

2008. június 2-án Mitch meglepetésvendég volt a Spotlight Awards-on a a North Shore Music Theatre-ben, a Massachusettsi Beverlyben. Ő jelentette be 2007-2008 Legjobb színészét és Legjobb színésznőjét. 2008-ban Mitch és a Cyrus család szerepelt a Metro Station Seventeen videóklipjében. Trace Cyrus, Miley Cyrus bátyja.

Kedvenc:
- Rajzfilmje: Family Guy
- Filmje: Matrix
- Állata: kutya
- Tantárgya: matematika
- Zeneműfaja: rock és rap
- Hobbija: barátok és deszkázás
- Reggelije: steak és tojások
- Színe: világos zöld, és a kék
- Itala: Fanta, Mr.Pibb
- Száma: 6
- Kosárlabda csapata: Lakers
- Ünnepe: karácsony
- Disney meséje: oroszlánkirály.
- Futball csapata: Dallas Cowboys
- Együttese. Blink182, 182, Metro Station, Queen, Panic! At The Disco, Linkin Park, és a My Chemical Romance
- Sportja: kosárlabda, snowboard
- TV sorozata: Hannah Montana
- Helye a házban: játékszoba és a padlás
- Könyvje: nem szeret olvasni

Érdekességek:
- Jóbarátja Cody Kennedy.
- Jóbarátja a Hannah Montana-ból ismert Emily Osment is.
- Etnies cipőket hord.
- A lányokban az egyéniségüket és a mosolyukat szereti.
- A szerencsetárgya egy nyaklánc.
- Egyszer eltörte a karját.
- Nem szeret úgy elaludni hogy nem szól a TV.
- Tud főzni.
- Találkozott már Jessica Alba-val és Tom Cruise-zal.
- Tud és szeret zongorán játszani.
- A mobiltelefonjának a színe piros.
- A haját egy nap kétszer mossa ki.
- Szeret halászni.
- A Hannah Montana meghallgatás alatt törte el a karját.
- Allergiás a homárra.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 27
Heti: 78
Havi: 1 042
Össz.: 294 387

Látogatottság növelés
Oldal: Frissített adatlapok
Miley Cyrus rajongói oldal!!! - © 2008 - 2018 - destiny-hope-cyrus.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »